Kissala

Harebell Kissala sijaitsee Tiistenjoella Lapualla. Kasvattajanimi FI*Harebell on hyväksytty Suomen kissaliitossa vuonna 1990. Kuulun myös Pohjanmaan kissayhdistykseen Ja Pyhä Birman kissa ry ja Burma kissa ry rotuyhdistyksiin.

Harebell on pienimuotoinen kissala, jossa kasvatetaan Pyhä birma -rotua. Pentueita on 1-2 vuodessa.

Kasvatuksen tavoitteena on terveet, hyvänluonteiset ja rodunmukaiset kissat. Kasvatuksessa panostetaan terveyteen ja kissan kokoon. Pienet värivirheet ovat pienempi paha kuin heikko luusto ja pieni koko.

Kissojen kanssa käydään näyttelyissä, mutta näyttelymenestys ei ole ehdoton pyrkimys. Tähtihetkiäkin on tullut, mutta parasta on, kun pentu saa hyvän kodin ja uudet omistajat ovat todella onnellisia uudesta perheenjäsenestä.

Olen eläkkeellä perushoitajan työstä. Kissojen lisäksi harrastan minulle niin rakasta kuorolaulua Marit ja Mikot -viihdekuorossa. Myös huonekalujen entisöinti on rentouttava harrastus. Perheeseemme kuuluu minun lisäkseni puolisoni Martti.

Kissat ovat meillä perheenjäseniä ja elävät samoissa tiloissa. Burmat ja kotikissa ovat vallanneet alakerran, kun taas birmat asustavat yläkerrassa. Kissat ulkoilevat ainoastaan niille tehdyissä tarhoissa (ks. kuva vasemmalla). Alakerrasta on suora kulku ikkunasta tarhaan.

Harebell Kissala
Lapua
(06) 437 7192, (050) 541 5026 
harebell@netikka.fi 
 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!